Pileće Rolnice u Bešamelu 🥘
Sastojci:
Pileće Belo Meso 0,500 gr. (Fileti)
Šunka 0,200 gr.
Trapist 0,200 gr.
Bešamel:
Ulje 4 kašike
Brašno 4 kašike
Mleko 0,5l
Kisela Pavlaka 2 kašike
So
Sveži Peršun
Priprema:
Belo meso iseći na filete. Na filete staviti sir,šunku i urolati.
Vatrostalnu posudu premazati uljem i položiti rolnice .
Bešamel:
Na ulju propržiti brašno i uz postepeno dodavanje mleka napraviti gust sos,
u sos dodati začine i kiselu pavlaku.
Pileće Belo Meso 0,500 gr. (Fileti)
Šunka 0,200 gr.
Trapist 0,200 gr.
Bešamel:
Ulje 4 kašike
Brašno 4 kašike
Mleko 0,5l
Kisela Pavlaka 2 kašike
So
Sveži Peršun
Priprema:
Belo meso iseći na filete. Na filete staviti sir,šunku i urolati.
Vatrostalnu posudu premazati uljem i položiti rolnice .
Bešamel:
Na ulju propržiti brašno i uz postepeno dodavanje mleka napraviti gust sos,
u sos dodati začine i kiselu pavlaku.
Sos preliti preko rolnica i peći na 200° od 30 do 35 minuta.
Коментари
Постави коментар