Grčki krompir Sa Belim Lukom I Limunom
Sastojci:
par većih krompira
3 čena belog luka
150 ml. maslinovog ulja
150 ml. vode
2 kašike origana
sok od 2 limuna
kašičica griza
Priprema:
Krompir iseći na komade. Pomešati sitno seckan beli luk, maslinovo ulje, vodu, origano, sok od limuna i griz. Posoliti i pobiberiti. U smesu ubaciti krompir, promešati i peći u rerni.
par većih krompira
3 čena belog luka
150 ml. maslinovog ulja
150 ml. vode
2 kašike origana
sok od 2 limuna
kašičica griza
Priprema:
Krompir iseći na komade. Pomešati sitno seckan beli luk, maslinovo ulje, vodu, origano, sok od limuna i griz. Posoliti i pobiberiti. U smesu ubaciti krompir, promešati i peći u rerni.
Коментари
Постави коментар