Zapečeno Zelje (Spanać)
Sastojci:
300 gr. zelja ili spanaća
1 glavica crnog luka
1 šargarepa
šoljica pirinča
mleko
so
Priprema:
Zelje oprati, očistiti i iseckati (ne previše sitno).
Posebno izdinstati crni luk i šargarepu. U dinstani luk i šargarepu dodati šoljicu oprenog pirinča i zelje. Sve sjediniti i staviti u vatrostalnu posudu. Naliti mlekom da ogrezne. Začiniti po želji i staviti u rernu da se zapeče. Prijatno!
300 gr. zelja ili spanaća
1 glavica crnog luka
1 šargarepa
šoljica pirinča
mleko
so
Priprema:
Zelje oprati, očistiti i iseckati (ne previše sitno).
Posebno izdinstati crni luk i šargarepu. U dinstani luk i šargarepu dodati šoljicu oprenog pirinča i zelje. Sve sjediniti i staviti u vatrostalnu posudu. Naliti mlekom da ogrezne. Začiniti po želji i staviti u rernu da se zapeče. Prijatno!
Коментари
Постави коментар